Spelregels

De Houtkoperschool wil zo veel mogelijk ouders en belangstellenden bereiken en hen zo goed mogelijk voorzien van informatie. We trachten de site zo actueel mogelijk te houden. Verder willen we zorgvuldig omgaan met de privacy van de mensen die verbonden zijn aan de Houtkoperschool.

We gaan ervan uit dat alle ouders onderstaande richtlijnen ondersteunen en goedkeuren. Zo niet dan kunt u dat kenbaar maken door de webbeheerder te mailen. Deze neemt dan contact met u op.

Disclaimer

De inhoud van de site wordt door meerdere personen bijgehouden: teamleden, ouders en soms ook kinderen.

Alle informatie op deze site is onder voorbehoud weergegeven. Er kunnen geen rechten aan de informatie op deze site ontleend worden.

De school neemt geen verantwoording voor de inhoud van de sites waar we naar verwijzen. De school heeft ook niet de intentie om genoemde bedrijven of instanties aan te bevelen.

We proberen geen gebruik te maken van foto's of teksten waar auteursrecht op van toepassing is. Mocht u toch iets vinden wat auteursrechtelijk aan u behoort dan vragen we u om contact met ons op te nemen.

Privacy reglement

Om de privacy van leerlingen en leerkrachten te beschermen hebben we enkele richtlijnen waar we rekening mee houden bij het samenstellen van deze site:

We gebruiken alleen de voornamen van leerlingen. Verder worden er geen andere gegevens van de leerlingen bekend gemaakt.

We plaatsen alleen afbeeldingen van leerlingen in algemene situaties en bij voorkeur waarbij ze niet alleen op een foto staan. Bij een combinatie van tekst en foto moet niet de identiteit of andere persoonlijke informatie van het kind te achterhalen zijn. We gebruiken van ouders en leerkrachten voornamen en achternamen en indien nodig telefoonnummers en e-mailadressen. Via de schoolgids en jaarkalender die op school uitgedeeld wordt kunt u ook adresgegevens opzoeken.

E-mailadressen komen niet rechtstreeks zichtbaar op onze site. Maar zijn pas zichtbaar nadat u op een link drukt. Dit ter bescherming tegen spam.